Monday, January 21, 2013

Renew Blog...start new life on 2013

Assalamualaikum...wbt..

Dah lama x tulis blog buat aku rasa kekok nk tulis,hampeh blog x cantik dulu...muahaha...dengan bantuan kak Nad bantu aku mendecorate kan blog ni maka mergerlip2 dah blog dengan background image yang super cute,upload image yang juga di ajari oleh cik Nad yang baik hati :) coolest person i'll have known on 2013...omakkhai siap mention tahun...lalala....
k.....nk cter pasal praktikal aku xde mood plak....kalau aku cter pun aku xtau nk setat mcm mne.....
nanti2 jer la eh...meh cter psal jln2 kt Jonker Walk lg best...gmbar bwh x bper nk clear lorh.....si nemok yang tgkap...bdn aku xde...hampehh...xpe la :( sob sob...


time ni pergi Jonker plan mule2 pkul 9.30....sekali tggu punya tggu nemok aku tuh...smpai pkul 10.30...punya la menyasau aku...Dyla ngn aku sempat lg masak maggie nunggu dia,...haihh...aku pergi berdua jer dengan nemok....Dyla aku tggl kn sorg2 kt umah...muahahaha.....cian dia...

cakk!!

Selang 2/3 hari ....amboii pergi lg aku kt sini,,nmpak x kelainan n kesamaan baju di situ...lol...masa nih plak aku ngn Dyla jer..hehe..
hamboi...melampau gambar ni..boncit nyer

peace


haha....dia tangkap gambar orang...aku tangkap gambar dia..nmpak x permainan di situ..

peace again...

moooooooo!!!...bayang ler kalau idup...xde mkne nyer aku nk bergambau...haha....penakut -_-"

abang beca tgk iallsss...iallsss malu...ketap2 bibir dah ni.....

see....kesesakan dekat sini amat menyeksakan lahai...punyer la ramai manusia...aku takot ng beli mknan...cuma aku ngn Dyla haus...beli eskremm jer...tu pun org melayu yg jual...kalau cina...xnk la...hati was-was...walau sedap macam mana sekalipun....
    kitorang pusing2 tgk brg,,,baju2 kt sini mahal2...tp ramai ckp cantik,ade 1 butik rumah kedai yang aku masuk...mmg lawa2 baju dia..aihh...geram jer tgk....xpe la...sabar2  ye tennnn....hehehe...nanti pujuk gemok pergi lagi kt sini...dia dah janji masa tuh......... :)
kitorang gerak balik dalam pkul 11 gitu....then...lepak kdai mamak mkn mee goreng mamak...sedap...tp aku x abis...Dyla melantak smpai abis...lapau nau dia....yela lpas balik keje...x mkn pape kt umh terus gerak Jonker,,,,semangat wealllssss...padahal xde ape pun beli...belum gaji lg..lol...k see my next entry... :)

Assalamualaikum 




     

2 comments:

  1. ok fine! fes thing fes dah lama x g jonker walk. and entry ni mmg bikin jeles. second thing, thank u ye syg. anything nak tanye okei je sementara akk still ade kat office. huhu.

    ReplyDelete
  2. hehe...nanti kte boleh pergi sama2 gak kn....dyla,aten ngn akk bukan org jauh..org Melakauuu jugak...ok kak nad....tnyer akk smpai pitam..hehehe

    ReplyDelete