Thursday, January 24, 2013

Tidur rumah Dyla n Big Head surprise me!

Assalamualaikum...wbt...

Nk story entry kali ni pasal aku ngn Dyla stay tdo umh dia semalaman....haha...mak dyla sweet sgt,,,comel....terima kasih makcik hidangkan mkn mlm...dyla mmg dah bgtau siang2 kt mak dia mmg mlm tuh ktorang nk balik umh...tuh yg dah siap msk...yg paling tak sangka my gemok boleh plak nk dtg mlm tuh....terkezut ckit...haha..ape la ..buat cuak jer...dah la aku terlupa nk bgtau aku nk tdo umh dyla...sebaik x kena mrh....tp kena ugut nemok x bg kuar kena tggu smpai dia dtg baru boleh grak....nmpak x bertape syg nyer dia kt aku...eleh eleh....sebelum gerak tangkap la sepam 2 gambar ...haha

berbeza ha muka Dyla yg ala2 kacukan mamak dengan muka aku yg mcm jawa ni...

roarrr...nmpak tinggi pulak..haha



Lepas smpai umh Dyla mule2 aku terperanjat jugak tgk betik dekat atas meja...bapak panjang...nemok ckp kacuk dengan terung..haha..lawak jer...
memanjang kan betik ni...



haaa.....cuba korang teka benda apakah ni ?cpat.....sape dpt teka aku bg cekelat........
:p lmbat....ni adalah kepala kambing...haha....masak ala2 arab uh....aku x tau nasi tuh dimasak skali dengan kepala kambing ni...ala...xkan xpernah tgk dokumentari spice route....time ni mula2 dtg mmg xde.....bila mak dia dah siap hidangkan makanan...pastu ayah dyla balik bwk nasi...tgk jugak ape yg besar tuh...suspect mule2 aku rasa mcm gearbox....tapi tgk nasi....aik....kepelikan di situ...pastu ayah dia ckp.....'berani tak nak try KEPALA KAMBING ni?' aku dgn laju nyer mengeleng2 kepala....haha...takut aku tgk seketul beso mcm tuh....tp mak dyla mmg suka mkn daging kambing...mak dia mkn sikit jer..xlarat nk abiskan terus masuk fridge...so,then.lepas habis mkn..tolong basuh pinggan sume...ecehh....nk mention rajin di situ...ngeeeee....dyla ajak aku round2 umh dia...mmg glap x nmpak pape...haha...ikut jer la...pastu lepak depan tgk tb...dlm pukul 11 lebih, aku mcm dah x larat je pnat smcm....terus tdo,dah la lupa msj nemok ckp nk tdo....k thanks read my blog..
bye...

No comments:

Post a Comment