Thursday, February 14, 2013

Ride to Penghujung Benua...

Assalamualaikum....wbt...

Korang pernah pergi Konvoi bermotor tak?mesti korang malas kan...tapi bagi aku...apa saja yang gemok suka...aku sentiasa sokong...tapi on the same time apa yang aku suka dia mesti sokong walaupun berbentuk paksaan...yang penting kebahagiaan tuh ada bukan dengan paksaan..tapi suka sama suka...hehehe...aku akan yakin kan diri aku...walau apa pun,kitorang akan harung sama2....mihmih...ayat tak boleh tahan...ini semua POYO! elehhh...korang jeles.. :P

memang seronok dapat jumpa orang baru dalam hidup....yang baik,mesra,sangat2 ambil berat...semua amat bermakna,kita sama rasa,sama2 bantu.....walaupun baru kenal tak sampai 1 saat,di dunia ni walau ramai manusia berlainan 'peel' tapi biasanya manusia ni ada baik dan buruknya...kita jangan selalu judge orang  k...kalau org tuh jahat macam cilaka mana pun....ada baik nya...haha..ape ni....mcm lari tajuk jer....emosi tetiba..

Ok...ceritanya bermula bila ajak2 ayam oleh gemok...katanya nak bwk pergi konvoi....dulu dia ckp kalau nk g konvoi dalam melaka jer...sekali dia yang termakan kata2 nya...dulu aku nk ikut dia g pd....kemain marah lagi...menyirap aku tau ....ish!...kitorang pergi hari sabtu pukul 1 lebih....nk dekat2 pkul 2 agaknya..nk tnggu budak2 Mylamoc sume...ada la dalam 7 orang, 4 motor,hehe...aku knal dgn niesa,anis,arin,wan kwn baru... :) diorg baik,sekepala jgak..mihmihmih...^_^  ni antara gambar2 yang sempat di rakam...haha bekas pengacara seekers

semua ni bunga2 Mylamoc 

aku dengan Arin,umur bwh aku setahun..aku ingat kn dia kakak masa first2 jumpa...haha....over sangat perasan muda....

yg ni lg muda,2 tahun umur bwh aku,masa mula2 jumpa aku ingat sebaya,,tapi she is very independent girl,smart and pretty indeed....so english pompuan ni....ckp speeking aje...sebaik aku paham...

ni budak gemok...no description for her...haha...love you sayang..


4 life for all....dead,and life again...3 more life left...mihmihmih

sini aku rasa kt atas highway,time ni tgah nk tgk moto Arin rosak....kne towing smpai kluang,bayangkan la time tu byk keta...lori pun boleh tahan byk,,,seram mehhh...
hehe,macam awie dalam sembilu

 senyum sampai tanjung piai,,,,time ni cuaca baik2 jer,,,tapi mendung cikit...

sampai jer kt kluang,jumpa budak2 mylamoc,sambung towing moto smpai bengkel

jgn jeles,kasut baru :P

4 dara pinggitan


seronok ampak....duk menselesakan bdn ngn bontot
tapi masa ni la tayar moto kitorang kena paku....haihh...risau x dapat balik melaka..

Alhamdulilah...yeayyyy...dah smpai tanjung piai....yang sedih nyer x dpt masuk....hari dah petang :'(

4 dara pinggitan again! kesejukan...diorang ajak bergambar pun kitorang malas....padahal masing2 gila bergambar.....betul2 pnat....






No comments:

Post a Comment